donderdag 1 augustus 2013

Gastbloggen op cadeau-blog.nl

Blogposts zijn van oudsher een goeie manier om je Magento webshop onder de aandacht te brengen bij een nieuw publiek. Je eigen geschreven blogpagina kan - als je de tekst goed opbouwt - een hoge positie krijgen in Google en zal zo bezoekers aantrekken. Plaats je in de tekst een goede tekstlink naar je eigen Magento webshop, dan kan dat ook nog eens meehelpen voor de vindbaarheid van het betreffende product. In de regel worden 3 tekstlinks per artikel geaccepteerd. Plaats je er meer dan neigt het naar webspam en kan je blogpost geweigerd worden door de blog-eigenaar, of zelfs bestraft worden door Google.

Bloggen op cadeau-blog.nl

Onze collega Sander Wijdemans is een leuk initiatief begonnen, cadeau-blog.nl. Hier kun je als bedrijf artikelen laten plaatsen over je eigen producten of diensten. Neem een kijkje op cadeau-blog.nl, wellicht kun je er je eigen verhaal kwijt. Voor inspiratie kun je gaan naar de pagina http://cadeau-blog.nl/inspiratie. Heb je het artikel klaar mail het dan naar Sander Wijdemans sander(@)cadeau-blog.nl. Maak het niet te commercieel a.u.b., hou het luchtig.

Heb je vragen over het schrijven van een effectief artikel op dit blog mail me dan, tonny(@)netfort.nl. Voor overige tips over bloggen en teksten schrijven kun je een kijkje nemen op de website van Rutger Steenbergen SEOZwolle.nl. Bij Rutger kun je tevens terecht voor SEO trainingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten