woensdag 12 november 2014

Gratis Magento SEO

U leest het goed; GRATIS MAGENTO SEO. In mijn vrije tijd bied ik gratis SEO aan voor Magento webshop houders. Waarom? Omdat het kan :P. SEO is mijn werk en mijn passie. Omdat ik het leuk vind om ook in de avonduren en zo nu en dan in het weekend te werken bied ik mijn diensten gratis aan. Enerzijds leer ik van elke klus, anderzijds zijn het vaak de eenvoudigste tips waar ik u als webshop-eigenaar veel omzet mee kan bezorgen. Tips die u zelf (of uw webdesigner) kunt toepassen waardoor uw webshop veel meer bezoekers krijgt.

Gratis hogere posities van uw producten in Google


Bent u niet bekend met Magento SEO, of SEO in het algemeen, dan is het meestal maar moelijk te begrijpen wat mijn werk inhoudt. Als ik mijn best doe dan ziet u alleen de effecten; hogere posities van uw pagina's, categorieeen en productpagina's.

Omdat Magento SEO werk niet altijd gemakkelijk uit te leggen is komen er maar weinig klanten rechtstreeks bij een bedrijf voor Magento SEO. Het onbekende van SEO, en de cowboys in de branche hebben de reputatie van SEO-ers geen goed gedaan. In veruit de meeste gevallen willen klanten in eerste instantie een Magento webshop. Is deze opgeleverd dan komt het belang van Magento SEO en overige marketing mogelijkheden aan bod. Het is dan van groot belang dat u een betrouwbare SEO specialist benaderd die ook resultaten van eerdere projecten kan laten zien.

Check voor mijn referenties https://www.seo24.nl/portfolio/

Mijn werk als Magento SEO specialist


Overdag werk ik voor Netfort Marketing & ICT aan Magento webshops. Hier bemoei ik me voornamelijk met SEO, conversie optimalisatie en social media optimalisatie (SMO). Omdat SEO geen kwestie is van een A-Z lijst afwerken bestaat een groot deel van mijn werk uit testen; welke zoekwoorddichtheid werkt het beste op deze shop, waar kunnen de hoofdzoekwoorden het beste geplaatst worden, welke linkstructuur houd ik aan, hoe staan uw concurrenten ervoor en welke conclusie kunnen we hier uit trekken?

Elke Magento webshop is uniek en heeft daardoor ook een unieke SEO benadering nodig. Uiteraard moet de basis van uw webshop goed op orde zijn, zoals .htaccess, tobots.txt, CSS, sitemap. Dit kunt u aan de hand van mijn tips zelf (of uw webdesigner) aanpassen, of u geeft mij FTP en backend toegang. Daarna is het de beurt aan het creatieve proces van het finetunen teksten, linkstructuur, menustructuur, URL's, (meta)titles en descriptions, afbeeldingen en video's, redirects etc.

Wat kost "gratis Magento SEO"?


Gratis Magento SEO is gratis, en dat blijft het ook. Het gaat dan wel om een beperkt aantal uren die ik kan besteden aan uw webshop. Een dag heeft nu eenmaal slechts 24 uur. Soms zijn enkele uren werk voldoende, soms heb ik meer tijd nodig. Laat me in elk geval even kijken naar uw webshop zodat ik een inschatting kan maken van de mogelijkheden.

Meer weten?


Mijn tijd voor gratis Magento SEO is beperkt waardoor ik uw klus niet altijd kan aannemen. Stuur vandaag nog een e-mail naar tonny@netfort.nl. U krijgt snel antwoord!

Wilt u mijn volledige aandacht overdag en overweegt u een betaald SEO traject in te gaan neem dan contact op met ons bedrijf Netfort:

Netfort Marketing & ICT
Industrieweg 3p, 8263 AA Kampen
E-mail: info@netfort.nl
Tel: (+31)(0)38-3338838
Storingsnummer: (+31)(0)85-4012648

Websites & Social Media
https://www.netfort.nl
https://mageshops.nl
https://www.seo24.nl
https://twitter.com/netfort_mi
https://www.facebook.com/netfortmarketing
https://plus.google.com/+NetfortNl/about
https://www.linkedin.com/company/netfort-marketing-&-ict

Geen opmerkingen:

Een reactie posten