maandag 7 december 2020

SEO laten doen door SEO24.nl

SEO uitbesteden, waarom tijd verkwisten aan iets wat een ander beter kan?

Zoek je een SEO bedrijf en wil je de zoekmachineoptimalisatie laten doen door SEO24.nl dan ben je hier bij SEO24.nl aan het juiste adres. SEO is de afkorting van Search Engine Optimization en in Nederland noemen we dit zoekmachine optimalisatie. Maar misschien wist je dit al omdat je al meer websites hebt bezocht over zoekmachineoptimalisatie. Misschien ben je zelfs daarom wel tot de conclusie gekomen dat je zoekmachineoptimalisatie wil gaan uitbesteden aan een serieus SEO bedrijf.

SEO is een prachtig vak. Vind je het zelf ook erg leuk dan kun je een heel eind komen met de zoekmachine posities voor je website. Toch is zelf SEO doen niet aan te raden als je niet gespecialiseerd bent in SEO. Google wijzigt het algoritme op 400 tot soms wel 2000 punten per jaar en het onderzoek naar de beste ranking factoren neemt veel tijd in beslag. Het SEO onderzoek, het testen en het implementeren van de juiste onsite en offsite SEO technieken is een hoop werk en bijna altijd zit je op een verkeerd of zelfs dood spoor. Daarom kun je als ondernemer de SEO beter uitbesteden.

Waarom SEO uitbesteden aan zoekmachineoptimalisatiebedrijf SEO24.nl

Veel klanten geholpen

Van kleine plaatselijke ondernemers voor Local SEO tot ondernemers die mondiaal actief zijn d.m.v. internationale SEO.

Ervaring sinds Ilse

Sinds de komst van zoekmachines houden we ons al bezig met SEO. Voor de Google periode waren dat AltaVista, Lycos en bijvoorbeeld Ilse.

Open en duidelijk

Je kunt ons zoekmachineoptimalisatie werk op elk moment van de dag volgen. Ook kun je vragen stellen zoveel je wil en krijg je elke week per email een positierapport.

Werkzaamheden SEO uitbesteden

Ten eerste zetten we op een rij hoe de huidige situatie is. De technische kant van de website wordt gedetailleerd onder de loep genomen en gecorrigeerd en we kijken uitvoerig naar je concurrenten. Is alles gedocumenteerd en in orde, dan wordt je content gecontroleerd. Hiermee bedoelen we je teksten, afbeeldingen en video's. Soms moet je het tekstschrijven of de fotografie uitbesteden of misschien kun je dit zelf, maar altijd zijn er verbeteringen mogelijk voor metatags, zoekwoorddichtheid en proof woorden, geolocatie, interne links, sitemap etc etc.

Content optimalisatie is een kwestie van gezond verstand, inleven in je bedrijfstak, ervaring en testen, veel testen. Waar de ene website als SEO geoptimaliseerd kan worden beschouwd, heeft de andere website een totaal andere SEO benadering nodig.

zoekmachineoptimalisatie uitbesteden aan SEO24.nl betekend dat je bij een ervaren team SEO experts zit. Daarbij hebben wij geen geheimen; elke stap die we nemen kun je volgen, van content optimalisatie tot linkbuilding. En met onze online SEO monitoring en optimalisatie software heb je een professionele en intuïtieve SEO applicatie in handen waarmee je de laatste stand van zaken kunt checken.

Linkbuilding laten doen door SEO24.nl

In de begindagen van het internet kon je een simpele, zelfs "geleende" tekst snel op de eerste pagina neerzetten d.m.v. alleen linkbuilding. Het was een kwestie van zoveel mogelijk links laten verwijzen naar een website. De pagina met de meeste links won. Maar Google staat niet stil en heeft hiervan geleerd en het algoritme op alle punten bijgewerkt. De zoekmachine manipuleren is niet meer mogelijk, of je moet het risico op een penalty durven te wagen. Een website laten ranken puur op links is er niet meer bij. Moderne SEO is sinds enkele jaren veel meer dan linkbuilding. Linkbuilding is een aspect van SEO en SEO laten doen door SEO24.nl betekend dan ook dat je mag verwachten dat je uitstekende links krijgt voor je website.

Google Drive Stack

Besteed je de SEO uit aan SEO24.nl dan beginnen we het liefst met een Google Drive Stack. Dit zijn alle producten van Google bijeengebracht waarbij je links naar je website krijg met de hoogste domain authority  (DA) en page authority (PA). Ook de pagina waar je je nu op bevindt is een Google Drive Stack. Deze heeft waarde van zichzelf om te kunnen ranken, maar de bedoeling is het verhogen van je (hoofd)website autoriteit in Google. Daarna zijn er nog enorm veel mogelijkheden met PBN links en tiered links. Betere linkbuilding is niet mogelijk en hiermee heb je alles gedekt.

SEO24.nl

Industrieweg 11

8263AA Kampen

https://www.seo24.nl

info@seo24.nl

038-3338838

Geen opmerkingen:

Een reactie posten